Att tänka hållbart

Inred med kreativt målade tavlor

Inredning är glädjefullt, kreativt och ger en känsla av harmoni när målet är nått. Att vara just kreativ är det många som mår bra av. Det behöver sällan vara perfekt när ett föremål är gjort med egna händer utan det är känslan av att ha gjort det själv och hur bra själen mådde när det gjordes som till sist räknas.

Att använda sig av en pensel, en målarduk och en härlig akrylfärg:https://sv.wikipedia.org/wiki/Akrylf%C3%A4rg : även om man aldrig har målat förut, det kan få många med en gnutta fantasi att kunna skapa egna konstverk i kraftfulla färger. Tavlor är något som är bland det bästa som går att sätta på väggar i hemmet utöver praktiska hyllor för diverse prylar. Tänk att då ha gjort dem på egen hand i färger som stämmer med personligheten och övrig inredning. Det kan knappast bli mer personligt än så.

Lek med färgerna

Alla som gillar färg och form har möjligheter att leka fram ett alldeles egenhändigt gjort konstverk att känna sig stolt över. Det är lätt att välja kulörer som gillas och att trycka ut en klick ur tuben på målarduken. Det går att börja var som helst på duken och det går att måla förutsättninsglöst. Bra penslar rekommenderas som inte släpper ifrån sig strån här och där. En del kanske känner sig bekvämare att ha en palett med klickar av kulörerna som tavlan ska bestå av och därifrån ta färg på penseln. Att först prova på ett tjockt papper för att få känslan kan vara en bra idé.

Motivet på tavlan

Många kan från barnsben rita och måla fina motiv. Andra som inte har den gåvan kan ändå kreera otroliga motiv med fantasins hjälp. Väljer man att direkt klicka ur en kulör ur tuben så går det utmärkt att från klicken dra ut färg åt alla möjliga håll med en tunn och fin pensel. Vad som också fungerar bra är att “pluppa” ut små prickar färg från penseln och det gör ingenting om de olika kulörerna går i varandra, det ger ett unikt resultat.

bard