Trender idag

Växter

Blommor i alla dess former är något som starkt håller i sig under 2019, alltifrån aloe vera till torkade blommor. Något som dock går igenom denna trend är att blommorna ska vara lättskötta och snygga samtidigt. I Metro spådde de i dec 2018 vilka blommor som skulle komma att dominera 2019. Här kan du läsa artikeln i sin helhet och se vilka de prickat rätt.

Din egen djungel

Sätt din egen prägel och välj de blommor du älskar, här finns inga rätt eller fel. Skapa dig din egen djungel av växter, inred med vass eller varför inte torka dina blommor – helt i linje med den 90-tals trend som pågår parallellt?

Snittblommor

Snittblommor valda med omsorg kan skapa ett blickfång, förhöja känslan och göra det mer hemtrevligt. I flera år har vi hört folk tjata om fredagsbuketten och det än i dag. Även här går det att experimentera med alltifrån den snabba buketten i affären efter att du handlat helgens matvaror eller satsa på en bukett du valt ut själv hos en florist. I dag finns det även blombud där du prenumererar på blommor och får smidigt och enkelt hem veckans bukett med blommor valda efter trender och säsong.

bard